Welkom in UitGaanSlapen


UitGaanSlapen bevindt zich tussen de Kaai en het Marktplein van Nieuwpoort Stad.
Uiteraard is het ook een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje strandplezier.

 

iPhone gebruikers weten ongetwijfeld dat er voor zo goed als alles een applicatie bestaat, die gemakkelijk downloadbaar is in de Itunes Appstore.
‘There’s an app for that’ is dan ook niet voor niets het handelsmerk van Apple. Vandaag kunnen we met trots zeggen ‘There’s an app for Nieuwpoort’.
Daarmee is Nieuwpoort de eerste Belgische kustgemeente met een iPhone app.

Een app is een programmaatje dat geschikt is om onmiddellijk te gebruiken.
Met deze app biedt Nieuwpoort een extra dienstverlening aan zowel inwoners als toeristen.

De app functioneert als een stadsgids doorheen Nieuwpoort en dit 24/7. Navigeren in de stad op zoek naar de belangrijkste bezienswaardigheden met foto en uitleg, rechtstreeks telefoneren vanuit de app naar uw geliefkoosde hotel of restaurant om te reserveren, uit alle evenementen uw favorieten selecteren en de weersverwachtingen voor de komende 3 dagen raadplegen zijn slechts enkele kenmerken van onze Iphone app.

De app is onderverdeeld in 3 grote delen: Ontdek – Agenda – Weer.
Onder het luik ‘Ontdek’ werden alle bezienswaardigheden opgenomen met mogelijkheid ernaar te navigeren via Google maps alsook alle horecazaken en de contactgegevens van de toeristische diensten. De ‘Agenda’ is gebaseerd op ‘UiT in Nieuwpoort’ waar de evenementen per dag, per week of per maand weergegeven worden. En onder het luikje ‘Weer’ kan de 3-daagse weersverwachting voor Nieuwpoort geraadpleegd worden.

Bovendien biedt stad Nieuwpoort deze app volledig gratis aan in de iTunes Appstore waar de app terug te vinden is onder de rubriek reizen of onder de zoekopdrachten ‘Nieuwpoort’, ‘zee’ en ‘jachthaven’.
De app is downloadbaar in het Nederlands maar zal binnenkort ook verschijnen in de andere talen: Fr – De – En. De taal op zich blijkt geen struikelblok voor buitenlanders aangezien ondertussen zelfs 2 Chinezen en 1 Japanner de app hebben gedownload.

Sinds de lancering 4 dagen terug zijn er al 100 iPhone gebruikers die de app van Nieuwpoort geïnstalleerd hebben.

Niemand minder dan de stadssecretaris van Nieuwpoort, B. Willaert, is het intellectueel brein achter deze iPhone app. Tijdens zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met informatica en de app voor Nieuwpoort is dan ook een prachtig resultaat van zijn kunnen.

Momenteel is de app enkel beschikbaar voor Apple, maar de ontwikkeling voor het Android besturingssysteem van Google voor overige smartphones is volop bezig.

Meer info:
www.citiapps.be
http://ax.itunes.apple.com/app/id400731007
 screenshotpers1

Testimonials

De mening van onze klanten.


Clos Normand

Bezoek ook eens ons Vakantie-appartement.

Clos Normand

clos normand

Contacteer ons!

Tel. : +32 476 96 03 55
Email: an.gobert@uitgaanslapen.be

contactpagina

Schipstraat 5,
8620 Nieuwpoort